Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů

  1. SYSm0103673
    LBL
      
    01953nam-a2200541-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200522222013.3
    007
      
    tu
    008
      
    010614s2001----xr-----e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000999925
    020
      
    $a 80-7305-401-9 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)50342661
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    080
      
    $a 639.2/.6 $2 MRF
    080
      
    $a 637 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Buchtová, Hana, $d 1959- $7 mzk2005279498 $4 aut
    245
    10
    $a Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; $b Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / $c Hana Buchtová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Brno : $b Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, $c 2001
    300
      
    $a 164 s. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 400 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a kontrola potravin $7 ph121822 $2 czenas
    650
    07
    $a rybářství $7 ph116094 $2 czenas
    650
    07
    $a živočišné produkty $7 ph128043 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    740
    02
    $a Alimentární onemocnění z ryb
    740
    02
    $a Mrazírenství
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.