Počet záznamů: 1
Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
SYS m0103673 LBL 01953nam-a2200541-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200522222013.3 007 tu 008 010614s2001----xr-----e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb000999925 020 $a 80-7305-401-9 $q (brož.) 035 $a (OCoLC)50342661 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 639.2/.6 $2 MRF 080 $a 637 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Buchtová, Hana, $d 1959- $7 mzk2005279498 $4 aut 245 10
$a Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; $b Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / $c Hana Buchtová 250 $a Vyd. 1. 260 $a Brno : $b Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, $c 2001 300 $a 164 s. ; $c 30 cm 500 $a 400 výt. 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$a kontrola potravin $7 ph121822 $2 czenas 650 07
$a rybářství $7 ph116094 $2 czenas 650 07
$a živočišné produkty $7 ph128043 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 740 02
$a Alimentární onemocnění z ryb 740 02
$a Mrazírenství 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1