Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků


  1.  Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1989 - 1 sv.
    ISBN 80-85114-24-0
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 17.759
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 17.759   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text
    Záhlaví-jméno Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1989
    Fyz.popis1 sv.
    ISBN80-85114-24-0
    Číslo nár. bibl.cnb000048190
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.