Počet záznamů: 1  

Houby

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Garnweidner, Edmund - Autor
    Praha : Slovart, c1999 - 254 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-7209-159-X
    Kapesní atlas
      Strádalová, Věra - Překladatel
     houby
     atlasy
    SignaturaC 304.306
    Umístění 582.2 - Nižší rostliny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 304.306   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 304.306 a   

    Údaje o názvuHouby : praktická příručka k poznávání a určování hub ve střední Evropě / Edmund Garnweidner ; [z německého originálu ... přeložila Věra Strádalová]
    Záhlaví-jméno Garnweidner, Edmund (Autor)
    Vyd.údajePraha : Slovart, c1999
    Fyz.popis254 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-7209-159-X
    Číslo nár. bibl.cnb000701203
    Edice Kapesní atlas
    PoznámkySymboly
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík českých a latinských názvů
    OriginálPilze, GU Naturführer
    Dal.odpovědnost Strádalová, Věra (Překladatel)
    Předmět.hesla houby
    Forma, žánr atlasy
    Konspekt58 - Botanika
    MDT 582.282/.284 , (084.42)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru582.2 - Nižší rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Houby - průvodce - Edmund Garnweidner - V této publikaci HOUBY najdete 300 barevných fotografií jedlých, nejedlých a jedovatých hub spolu se záběry detailů, doprovázené stručnými popisy, ve kterých jsou uvedeny důležité poznávací znaky a odlišnosti od podobných druhů hub. Určování hub je zjednodušeno za pomoci barevných značek a symbolů. Kniha obsahuje i vzájemné porovnání dobrých jedlých hub a jejich jedovatých dvojníků - slovem i obrazem, informace o správném sběru hub, jejich kuchyňské úpravě a konzervování i o jejich pěstování. V závěru nechybí rejstřík latinských a českých názvů hub a některých termínů. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.