Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. SYSm0098015
    LBL
      
    02073nam-a2200541-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240529145554.8
    007
      
    tu
    008
      
    010830s2001----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001007498
    020
      
    $a 80-7040-490-6 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)50341085
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 637 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pipek, Petr, $d 1952- $7 xx0025273 $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. $n Část III., $p Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb / $c Petr Pipek, Dana Jirotková
    246
    30
    $a Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a České Budějovice : $b Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, $c 2001
    300
      
    $a 136 s. : $b il. ; $c 29 cm
    500
      
    $a Česko-anglicko-německý slovník odborných výrazů
    500
      
    $a 150 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a masný průmysl $7 ph122656 $2 czenas
    650
    07
    $a kvalita potravin $7 ph135653 $2 czenas
    650
    07
    $a živočišné produkty $7 ph128043 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    700
    1-
    $a Jirotková, Dana, $d 1965- $7 jcu2013747710 $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5ee17420-e5e1-11ee-93ed-0050568d319f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.