Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
SYS m0098015 LBL 02073nam-a2200541-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240529145554.8 007 tu 008 010830s2001----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001007498 020 $a 80-7040-490-6 $q (brož.) 035 $a (OCoLC)50341085 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 637 $2 MRF 080 $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF 080 $a 663/664-021.465 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Pipek, Petr, $d 1952- $7 xx0025273 $4 aut 245 10
$a Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. $n Část III., $p Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb / $c Petr Pipek, Dana Jirotková 246 30
$a Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb 250 $a 1. vyd. 260 $a České Budějovice : $b Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, $c 2001 300 $a 136 s. : $b il. ; $c 29 cm 500 $a Česko-anglicko-německý slovník odborných výrazů 500 $a 150 výt. 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$a masný průmysl $7 ph122656 $2 czenas 650 07
$a kvalita potravin $7 ph135653 $2 czenas 650 07
$a živočišné produkty $7 ph128043 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 700 1-
$a Jirotková, Dana, $d 1965- $7 jcu2013747710 $4 aut 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5ee17420-e5e1-11ee-93ed-0050568d319f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1