Počet záznamů: 1
Fysiologie chuti
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Autor
V Praze : J. Otto, 1929 - 260 s.
Monselet, Charles, - Autor úvodu atd. Zachystalová, Rafaela, - Překladatel
chuť fyziologie člověka
studieSignatura C 13.470/1 Umístění Pobočka Kde najdu? Info Signatura Lidická ( sklad ) jen prezenčně C 13.470/1
Záhlaví-jméno Boučková, Anna, 1996- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, 2023 Fyz.popis 221 stran, 44 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné), plány ; 19 cm ISBN 978-80-7671-119-8 Číslo nár. bibl. cnb003544928 Edice/vedl.záhl. Univerzita Karlova. Filozofická fakulta. Mnemosyne 32 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky Jazyková pozn. Anglické resumé Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Fysiologie chuti. I. díl / Brillat Savarin ; s předmluvou od Charlesa Monseleta ; přeložila Rafaela Zachystalová Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Vyd.údaje V Praze : J. Otto, 1929 Fyz.popis 260 s. Číslo nár. bibl. cnb000933986 Dal.odpovědnost Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.)
Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel)
Předmět.hesla chuť * fyziologie člověka Forma, žánr studie Konspekt 159.93/.94 - Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle MDT 612 , 159.934 , 612.87 , 591.185.31 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1