Počet záznamů: 1  

Fysiologie chuti


  1.  Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Autor
    V Praze : J. Otto, 1929 - 260 s.
      Monselet, Charles, - Autor úvodu atd.   Zachystalová, Rafaela, - Překladatel
     chuť  fyziologie člověka
     studie
    SignaturaC 13.470/1
    Umístění
    Fysiologie chuti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 13.470/1   

    Záhlaví-jméno Boučková, Anna, 1996- (Autor) Údaje o vydáníVydání první NakladatelPraha : Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, 2023 Fyz.popis221 stran, 44 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné), plány ; 19 cm ISBN978-80-7671-119-8 Číslo nár. bibl.cnb003544928 Edice/vedl.záhl. Univerzita Karlova. Filozofická fakulta. Mnemosyne 32 PoznámkyTerminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky Jazyková pozn.Anglické resumé
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFysiologie chuti. I. díl / Brillat Savarin ; s předmluvou od Charlesa Monseleta ; přeložila Rafaela Zachystalová
    Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : J. Otto, 1929
    Fyz.popis260 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000933986
    Dal.odpovědnost Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.)
    Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel)
    Předmět.hesla chuť * fyziologie člověka
    Forma, žánr studie
    Konspekt159.93/.94 - Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle
    MDT 612 , 159.934 , 612.87 , 591.185.31 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Fysiologie chuti
    Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.