Počet záznamů: 1  

Diety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku)

  1. SYSm0060047
    LBL
      
    03301nam-a2200829-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240527224206.6
    007
      
    tu
    008
      
    990615s1999----xr-----e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb000662785
    020
      
    $a 80-86015-44-0 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)42616685
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 615.8 $x Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství $2 Konspekt $9 14
    080
      
    $a 615.874.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641.563 $2 MRF
    080
      
    $a 616.341-008.1 $2 MRF
    080
      
    $a (041) $2 MRF
    100
    1-
    $a Starnovská, Tamara, $d 1957- $7 xx0008844 $4 aut
    245
    10
    $a Diety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku) : $b recepty, rady lékaře / $c [Tamara Starnovská ; předmluva Oldřich Pozler]
    246
    3-
    $a Recepty, rady lékaře
    260
      
    $a Praha : $b Sdružení MAC, $c 1999
    300
      
    $a 31 s. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Diety pro nejčastější choroby ; $v sv. 23
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík základních použitých potravin
    520
    3-
    $a V úvodním slově lékař-specialista rozebírá podstatu onemocnění, jeho příznaky a nutnost změny životosprávy. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 60 receptů na teplá i studená dietní jídla, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro nemocné cukrovkou. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086015446 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a dietoterapie $7 ph119436 $2 czenas
    650
    07
    $a bezlepková dieta $7 ph118829 $2 czenas
    650
    07
    $a celiakie $7 ph119088 $2 czenas
    655
    -7
    $a brožury $7 fd131925 $2 czenas
    700
    1-
    $a Pozler, Oldřich, $d 1950-2013 $7 jn20000402043 $4 aui
    830
    -0
    $a Diety pro nejčastější choroby
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.