Počet záznamů: 1  

Čtvrtá ruka

  1. SYSm0051197
    LBL
      
    04965cam-a2201249-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250730081830.9
    007
      
    tu
    008
      
    021024s2002----xr-----e------000-1-cze--
    015
      
    $a cnb001193591
    020
      
    $a 80-207-1118-X $q (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)53262919
    040
      
    $a ULG001 $b cze $d ABA001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 821.111(73)-3 $x Americká próza $2 Konspekt $9 25
    080
      
    $a 821.111(73)-31 $2 MRF
    100
    1-
    $a Irving, John, $d 1942- $7 jn19990003909 $4 aut
    245
    10
    $a Čtvrtá ruka / $c John Irving ; [přeložil Ivan Ryčovský]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a V Praze : $b Odeon, $c 2002
    300
      
    $a 270 s. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Hned v začátku románu se dozvíme, že mladému hrdinovi, úspěšnému televiznímu zpravodaji, bude transplantována ruka. Nežli se dozvíme proč, jak a od koho, staneme se účastníky jeho života bohatého na zážitky a barvité události, ale pustého, co se týče prožitků a hlubšího vnímání života. Autor mistrně líčí společnost, v níž jako by existovalo, mělo svou důležitost a stojí za pozornost pouze to, co prošlo televizním zpravodajstvím. A zpravodajské šoty netrvají více než třicet vteřin a stejná je jejich hloubka... Groteskně tragické souvislosti, v nichž hrdina ruku k transplantaci přijímá, mu umožní začít konečně přemýšlet o svém životě trochu jinak... $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788020711182 $2 Web obalkyknih.cz
    655
    -7
    $a americké romány $7 fd131796 $2 czenas
    765
    0-
    $t Fourth hand $9 Česky
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:e5320ad0-ac83-11ef-84a7-0050568d319f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.