Počet záznamů: 1
Česnek a cibule
Norman, Jill, 1940- - Autor
1. vyd. - Bratislava : Champagne Avantgarde, 1994 - 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
ISBN 80-7150-177-8 (váz.)
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění; Malá knihovna fotografie;
Marková, Marie - Překladatel
česnek cibule jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 280.617 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Česnek a cibule / Jill Normanová ; Z angl. přel. Marie Marková Záhlaví-jméno Norman, Jill, 1940- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Champagne Avantgarde, 1994 Fyz.popis 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm ISBN 80-7150-177-8 (váz.) Edice Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění; Sv. 8 Malá knihovna fotografie; Sv. 8 Dal.odpovědnost Marková, Marie (Překladatel)
Předmět.hesla česnek * cibule * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 581.44 , 635.25 , 641.55:635.25 , 635.262 , 641.55:635.262 , 582.573.16 , (035) , (083.12) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Česnek a cibuli lidé pěstují už po tisíciletí. Je to nejznámější zelenina v kuchyních celého světa. Jenom málo chuťově výrazných pokrmů lze připravit bez cibule nebo česneku. Za syrova bývají součástí různých zeleninových salátů. Oblíbený je však i pórek a pažitka. Tato knížka nabízí celou řadu receptů ze všech konců světa, od jednoduché česnekové polévky po oblíbený cibulový lívanec, klasickou omáčku ze šalotek nebo přílohu z marinovaného pórku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1