Počet záznamů: 1  

Chlazení skla

  1. SYSm0036444
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240527224122.2
    007
      
    ta
    008
      
    061010s1993----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000081036
    020
      
    $a 80-85427-34-6 (váz.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 666 $x Sklářství. Keramika. Cement $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 666.1/.2 $2 MRF
    100
    1-
    $a Schill, František $7 jx20060320052 $4 aut
    245
    10
    $a Chlazení skla / $c František Schill
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Informatorium, $c 1993
    300
      
    $a 301 s. : $b obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; $c 24 cm
    504
      
    $a Přehl. lit. a norem. - Symboly
    520
    3-
    $a Kniha pojednává o teorii i praxi chlazení skla a kontrole napětí ve skle, o chladicích pecích a jejich provozu. Stručně jsou popsány metody k určování základních veličin potřebných k výpočtům chladicích postupů; doplněny jsou hodnotami těchto veličin pro nejběžnější typy skel. Uvedeny jsou též způsoby určování chladicích postupů, s příklady výpočtů a postupů při kontrole napětí ve výrobcích. V závěru je výhled dalšího rozvoje chlazení skla. Publikace je určena pracovníkům ve sklářském průmyslu, žákům středních průmyslových škol sklářských, posluchačům vysokých škol se zaměřením na obor silikátů, technologům sklářských provozů elektrotechnického a optického průmyslu, výrobcům chladicích pecí a uživatelům sklářských výrobků ve stavebním a potravinářském průmyslu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788085427349 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    -7
    $a chlazení $7 ph119181 $2 czenas
    650
    -7
    $a sklo a skleněné výrobky $7 ph125588 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.