Počet záznamů: 1  

Chladicí technika v potravinářství

  1. SYSm0036345
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108112328.2
    007
      
    ta
    008
      
    991126s1971----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000431347
    035
      
    $a (OCoLC)42171583
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    100
    1-
    $a Ibl, Vladimír, $d 1907-1979 $7 jk01050503 $4 aut
    245
    10
    $a Chladicí technika v potravinářství
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1971
    300
      
    $a 451 s. + $e 2 příl.
    520
    3-
    $a V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42171583&nbn=cnb000431347 $2 Národní knihovna ČR
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:b2c1bb70-6f80-11eb-9f97-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.