Počet záznamů: 1
Chladicí technika v potravinářství
SYS m0036345 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108112328.2 007 ta 008 991126s1971----xr------------------cze-- 015 $a cnb000431347 035 $a (OCoLC)42171583 040 $a CBA001 $b cze 100 1-
$a Ibl, Vladimír, $d 1907-1979 $7 jk01050503 $4 aut 245 10
$a Chladicí technika v potravinářství 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1971 300 $a 451 s. + $e 2 příl. 520 3-
$a V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42171583&nbn=cnb000431347 $2 Národní knihovna ČR 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:b2c1bb70-6f80-11eb-9f97-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1