Počet záznamů: 1  

Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 - Autor
    1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 321 s. : tab.
    Knižnice potravinářského průmyslu;
      Kuttelvašer, Zdeněk, - Překladatel
    SignaturaC 9.723
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.723   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (Vybrané kapitoly z 1. dílu autorovy knihy : Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny)
    Záhlaví-jméno Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Fyz.popis321 s. : tab.
    Číslo nár. bibl.cnb000407535
    Edice Knižnice potravinářského průmyslu; Sv.53
    Dal.odpovědnost Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (Překladatel)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení chemického složení. O všech otázkách pojednává autor s hlediska jejich vztahu ke konservační technice. V českém vydání byly zkráceny, omezeny nebo vynechány partie a tabulky, které neměly praktický význam pro naše poměry. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.