Počet záznamů: 1
Advances in the microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk
kniha
Davies, F. Lyndon - Autor
London ; New York : Elsevier Applied Science, 1984 - viii, 260 s. : il.
ISBN 0-85334-287-3
Law, Barry A. - Editor
mikrobiologieSignatura C 244.590 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Advances in the microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk / edited by F. Lyndon Davies and Barry A. Law Záhlaví-jméno Davies, F. Lyndon (Autor) Vyd.údaje London ; New York : Elsevier Applied Science, 1984 Fyz.popis viii, 260 s. : il. ISBN 0-85334-287-3 Dal.odpovědnost Law, Barry A. (Editor)
Předmět.hesla mikrobiologie Země vyd. Velká Británie Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1