Počet záznamů: 1
100 a 1 drůbežích jídel
Kosek, Oldřich - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1977 - 68 s.
drůbeží maso drůbeží jídla
kuchařské receptySignatura C 212.453 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu 100 a 1 drůbežích jídel Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1977 Fyz.popis 68 s. Číslo nár. bibl. cnb000300720 Předmět.hesla drůbeží maso * drůbeží jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.54 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Receptář na přípravu drůbežích jídel přináší předpisy jak na jednoduché úpravy, které nevyžadují mnoho času, tak i méně obvyklé návody na složitější pokrmy pro slavnostní příležitosti. Řada předpisů čerpá ze zahraničníchkuchyní a zahrnuje i pestrou paletu nejrůznějších nádivek. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1