Počet záznamů: 1
Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením

kniha
Preininger, Vladimír, - Autor
1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
Knižnice potravinářského průmyslu ;
zmrazování potravin chlazení drůbež ryby
brožurySignatura C 9.097 Umístění Údaje o názvu : Vinořské noviny Nakladatel : Praha: MČ Praha - Vinoř 2022 Roč., číslo : č. 4, rok 2022 exempláře
Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením / Vladimír Preininger Záhlaví-jméno Preininger, Vladimír, (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 (Mladá fronta) Fyz.popis 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000404838 Edice Knižnice potravinářského průmyslu ; 50 Poznámky 1500 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno prac. v rybím a drůbežářském průmyslu, v chladírenství a mrazírenství Předmět.hesla zmrazování potravin * chlazení * drůbež * ryby Forma, žánr brožury Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.8.037.5 , 62-71 , 636.5 , 639.21/.22 , (041) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kromě popisu technologických postupů objasňuje brožura zejména otázky týkající se výrobních ztrát, prodloužení skladovací doby při zachování nejlepší jakosti a sleduje lepší využití a zhospodárnění provozu. Je provázena číselným materiálem, ověřeným autorovými pokusy, který zpřesňuje dosavadní technologické postupy a tvoří podklad pro stanovení technicko-hospodářských norem v chladírenství a mrazírenství.Načítání…
Počet záznamů: 1