Počet záznamů: 1  

Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením

  1. kniha

    kniha


     Preininger, Vladimír, - Autor
    1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
    Knižnice potravinářského průmyslu ;
     zmrazování potravin  chlazení  drůbež  ryby
     brožury
    SignaturaC 9.097
    Umístění

    Údaje o názvu : Vinořské noviny Nakladatel : Praha: MČ Praha - Vinoř 2022 Roč., číslo : č. 4, rok 2022 exempláře

    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.097   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuÚchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením / Vladimír Preininger
    Záhlaví-jméno Preininger, Vladimír, (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Průmyslové vydavatelství, 1952 (Mladá fronta)
    Fyz.popis30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000404838
    Edice Knižnice potravinářského průmyslu ; 50
    Poznámky1500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno prac. v rybím a drůbežářském průmyslu, v chladírenství a mrazírenství
    Předmět.hesla zmrazování potravin * chlazení * drůbež * ryby
    Forma, žánr brožury
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.8.037.5 , 62-71 , 636.5 , 639.21/.22 , (041)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kromě popisu technologických postupů objasňuje brožura zejména otázky týkající se výrobních ztrát, prodloužení skladovací doby při zachování nejlepší jakosti a sleduje lepší využití a zhospodárnění provozu. Je provázena číselným materiálem, ověřeným autorovými pokusy, který zpřesňuje dosavadní technologické postupy a tvoří podklad pro stanovení technicko-hospodářských norem v chladírenství a mrazírenství.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.