Počet záznamů: 1  

Příspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa

  1. SYS1373395
    LBL
      
    01514nam-a22003131--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250616150328.8
    008
      
    981121s1949----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000715130
    035
      
    $a (OCoLC)85434913
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c CBA001 $d ABA001
    100
    1-
    $a Chudožilov, L. $4 aut
    245
    10
    $a Příspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa : $b (Předběžné sdělení) : Příspěvek k řešení problému výzkum. plánu Výživa 19.07.03 / $c L. Chudožilov [a j.]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Tisk. podn.-Prům. služba, organ. a vydavat. podn. ÚSČP, $c 1949 $f (Josef Kobosil)
    300
      
    $a 95, [2] s. ; $c
    490
    1-
    $a Knihovna průmyslu výživy ; $v Sv. 16
    500
      
    $a Č., angl. a rus. souhrn
    500
      
    $a 1000 výt.
    500
      
    $a Z úst. pro technologii jatečných výrobků St. výzk. úst. pro výr. živočiš. v Brně
    500
      
    $a Publikace č. 2
    500
      
    $a Přehled literatury
    520
    3-
    $a Pokusy měly za účel nalézt vhodnou methodu pro objektivní posouzení jakosti masa. Byly studovány technologické vlastnosti masa a poměr mezi chemickými a histologickými vlastnostmi. Práce přináší předběžné sdělení o výsledcích. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000715130 $2 Národní knihovna v Praze
    520
      
    $a Pokusy měly za účel nalézt vhodnou methodu pro objektivní posouzení jakosti masa. Byly studovány technologické vlastnosti masa a poměr mezi chemickými a histologickými vlastnostmi. Práce přináší předběžné sdělení o výsledcích.
    710
    2-
    $a Státní výzkumný ústav pro výrobu živočišnou. $b Ústav pro technologii jatečných výrobků (Brno)
    830
    -0
    $a Knihovna průmyslu výživy ; $v 16
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.