Počet záznamů: 1  

Pohostinství a gastronomie 1

  1. Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová.    Praha : Taktik, 2024 . 180 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7563-773-4 - B 62.672
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.