Počet záznamů: 1  

Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Avramović, Mladen, 1989- - Autor diplomové práce nebo disertace
    96 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 24 cm
    ISBN 978-80-7514-215-3
     lipan podhorní  chov ryb  reintrodukce  ochrana živočichů
     disertace  teze
    SignaturaC 426.705
    Umístění 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 426.705 P   

    Údaje o názvuPerspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters = Perspektivy reintrodukce lipana podhorního (Thymallus thymallus) do volných vod / Mladen Avramović
    Souběž.n.Perspektivy reintrodukce lipana podhorního (Thymallus thymallus) do volných vod
    Záhlaví-jméno Avramović, Mladen, 1989- (Autor diplomové práce nebo disertace)
    NakladatelVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2025
    Fyz.popis96 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 24 cm
    ISBN978-80-7514-215-3
    Číslo nár. bibl.cnb003674586
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické a české resumé
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Udělovatel akademické hodnosti) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla lipan podhorní * chov ryb * reintrodukce * ochrana živočichů
    Forma, žánr disertace * teze
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 597.552.5 , 639.3 , 57.066.017.3 , 502.172:592/599 , (043.3) , (048.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Ve volném výběru639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Druh dok.KNIHY
    Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.