- Použití obalovaného osiva pro ozelenění písčitých půd v aridních obla…
Počet záznamů: 1  

Použití obalovaného osiva pro ozelenění písčitých půd v aridních oblastech

  1. SYS1331519
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20241012162300.2
    007
      
    ta
    008
      
    241012s2023----xr-a---f------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a y-y-
    072
    -7
    $a 631 $x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (437.1/.3) $2 MRF
    080
      
    $a 502.5:502.174 $2 MRF
    080
      
    $a 631.53.01 $2 MRF
    080
      
    $a (046) $2 MRF
    100
    1-
    $a Salaš, Petr, $d 1963- $7 mzk2002148127 $4 aut
    245
    10
    $a Použití obalovaného osiva pro ozelenění písčitých půd v aridních oblastech / $c Petr Salaš, Tomáš Vymyslický, Martin Lošák, Miloslav Pekař
    246
    1-
    $a VaV
    300
      
    $b Ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Rubrika: VaV
    500
      
    $a 2 grafy, 1 tabulka
    648
    -7
    $a 21. století $7 ch460559 $2 czenas
    650
    07
    $a osivo $7 ph272100 $2 czenas
    650
    07
    $a revitalizace krajiny $z Česko $y 21. století $7 ph135504 $2 czenas
    655
    -7
    $a články $7 fd133976 $2 czenas
    700
    1-
    $a Vymyslický, Tomáš, $d 1978- $7 jx20100514010 $4 aut
    700
    1-
    $a Lošák, Martin $7 xx0260158 $4 aut
    700
    1-
    $a Pekař, Miloslav, $d 1962- $7 jn20000710468 $4 aut
    773
    0-
    $t Odpadové fórum $x 1212-7779 $d Praha : České ekologické manažerské centrum, 2023 $g Ročník 24, číslo 1 (2023), strana 40-41 $q 24:1 $9 2023
    910
      
    $a CBA001 $t rs $k anlplus
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.