Počet záznamů: 1  

Masomlejnek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Slívka, Honza, 1990- - Autor
    První vydání - 540 stran : ilustrace ; 18 cm
    ISBN 978-80-278-0208-1
    Fantastická Epocha ;
      Miňovský, Jiří "Arbe", - Ilustrátor
     české romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 423.732
    Masomlejnek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 423.732   

    Údaje o názvuMasomlejnek. Šelma / Honza Slívka ; ilustrace Jiří Arbe Miňovský
    Část názvuŠelma
    Záhlaví-jméno Slívka, Honza, 1990- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Epocha s.r.o., 2024
    Fyz.popis540 stran : ilustrace ; 18 cm
    ISBN978-80-278-0208-1 Kč 439,00
    Číslo nár. bibl.cnb003638211
    Edice Fantastická Epocha ; 149
    Dal.odpovědnost Miňovský, Jiří "Arbe", 1978- (Ilustrátor)
    Z cyklu Masomlejnek. 2
    Forma, žánr české romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    MDT 821.162.3-31 , (0:82-311.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - KNIHY
    Z cyklu Masomlejnek. 2
    Masomlejnek
    Černohumorně laděná sci-fi českého autora o jedné planetě, co se zdá být pro lidstvo nově objeveným rájem - ale jen zdá.Letěli na cizí planetu s cílem dobývat a vítězit. Již první den však přinesl větší ztráty, než si mohli dovolit. Luzná je peklem tvořeným cvakajícími čelistmi a spáry drásajícími maso. Kazimír Nezbeda má na problémy monopol. Tělo mu sílí prakticky před očima a hlavu plní myšlenky, jaké nikdy neměl. Jeho proříznutá pusa dostává družstvo B do stále větších potíží, což obnáší spoustu času před přední obrannou linií, na tom nejnebezpečnějším místě ve vesmíru. Přežít a nepřijít o kamarády je stále těžší. Nepřátel je mnohem víc, než by mělo být, a někteří z nich jsou i v řadách českého vojska. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.