Počet záznamů: 1  

Jak ochutnávat kávu

  1. SYS1328213
    LBL
      
    01747nam-a2200481-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20251129040103.5
    007
      
    ta
    008
      
    240923s2024----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003632908
    020
      
    $a 978-80-247-2451-5 $q (brožováno) : $c Kč 349,00
    035
      
    $a (OCoLC)1468020795
    040
      
    $a OLA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 663.93 $2 MRF
    080
      
    $a 612.87 $2 MRF
    080
      
    $a 612.821.8 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Easto, Jessica $7 jo2018995146 $4 aut
    240
    10
    $a How to taste coffee. $l Česky
    245
    10
    $a Jak ochutnávat kávu : $b rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek naplno / $c Jessica Easto ; z anglického originálu How to taste coffee přeložil Jan Matuška
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2024
    300
      
    $a 190 stran : $b barevné ilustrace ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    520
    3-
    $a Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje. Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost. V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat. Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé. Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027175581 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a káva $7 ph115053 $2 czenas
    650
    07
    $a chuť $7 ph119234 $2 czenas
    650
    07
    $a smyslové vnímání $7 ph116195 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Matuška, Jan $7 ola2006323580 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.