Počet záznamů: 1
Jak ochutnávat kávu
SYS 1328213 LBL 01747nam-a2200481-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20251129040103.5 007 ta 008 240923s2024----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb003632908 020 $a 978-80-247-2451-5 $q (brožováno) : $c Kč 349,00 035 $a (OCoLC)1468020795 040 $a OLA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19 080 $a 663.93 $2 MRF 080 $a 612.87 $2 MRF 080 $a 612.821.8 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Easto, Jessica $7 jo2018995146 $4 aut 240 10
$a How to taste coffee. $l Česky 245 10
$a Jak ochutnávat kávu : $b rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek naplno / $c Jessica Easto ; z anglického originálu How to taste coffee přeložil Jan Matuška 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada Publishing, $c 2024 300 $a 190 stran : $b barevné ilustrace ; $c 19 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Terminologický slovník 504 $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 520 3-
$a Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje. Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost. V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat. Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé. Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027175581 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a káva $7 ph115053 $2 czenas 650 07
$a chuť $7 ph119234 $2 czenas 650 07
$a smyslové vnímání $7 ph116195 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Matuška, Jan $7 ola2006323580 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1