Počet záznamů: 1  

Jeden hrnec žádné zbytky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kreihe, Susann, 1981- - Autor
    Vydání první - 172 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-242-9667-8
    Esence
      Ralić, Nemanja - Fotograf   Mančev, Marijana - Jiná role   El Bournová, Marta - Překladatel
     jídla  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 61.992
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jeden hrnec žádné zbytky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.992   

    Unifikovaný název One Pot Zero Waste. Česky
    Údaje o názvuJeden hrnec žádné zbytky / Susann Kreihe ; fotografie: Nemanja Ralić ; foodstyling: Marijana Mančev ; z německého originálu One Pot Zero Waste ... přeložila Marta El Bournová
    Záhlaví-jméno Kreihe, Susann, 1981- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2024
    Fyz.popis172 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-242-9667-8
    Číslo nár. bibl.cnb003576478
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Ralić, Nemanja (Fotograf)
    Mančev, Marijana (Jiná role)
    El Bournová, Marta (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * vaření
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.522.6 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jeden hrnec žádné zbytky
    Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní! Všechny pokrmy se navíc snadno připravují, potřebujete pouze jeden hrnec, pekáč nebo pánev. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.