Počet záznamů: 1
SYS 1286163 LBL 03469nam^a2200805^i^4500 003 CZ-CbJVK 005 20240416225028.5 007 ta 008 240119s2024----xr-----g------000-f-cze-- 015 $a cnb003575582 020 $a 978-80-279-1298-8 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1425860002 040 $a ABG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 821.112.2-3 $x Německá próza, německy psaná $2 Konspekt $9 25 080 $a 821.112.2-31 $2 MRF 080 $a (0:82-312.4) $2 MRF 100 1-
$a Hillenbrand, Tom, $d 1972- $7 pna2014845006 $4 aut 240 10
$a Rotes gold. $l Česky 245 10
$a Karmínové zlato : $b kulinářské krimi / $c Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl 250 $a Vydání první 264 -1
$a Brno : $b MOBA, $c 2024 300 $a 286 stran ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Terminologický slovník 520 3-
$a Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027912988 $2 Web obalkyknih.cz 655 -7
$a německé romány $7 fd132945 $2 czenas 655 -7
$a detektivní romány $7 fd132010 $2 czenas 700 1-
$a Ryčl, František, $d 1961- $7 js20030317007 $4 trl 787 08
$i Z cyklu: $t Šéfkuchár Xavier Kieffer $g 2 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1