Počet záznamů: 1
Klasická italská kuchyně
Hazan, Marcella, 1924-2013 - Autor
Vydání první - 750 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-242-9310-3
Esence
italská jídla
kuchařské receptySignatura C 417.937 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Essentials of classic Italian cooking. Česky Údaje o názvu Klasická italská kuchyně : oceněné a uznávané recepty nejlepší italské kuchařky : bible pro všechny kuchaře / Marcella Hazan Záhlaví-jméno Hazan, Marcella, 1924-2013 (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia Group, 2023 Fyz.popis 750 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-242-9310-3 Číslo nár. bibl. cnb003524381 Edice Esence (Euromedia Group) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstříky Předmět.hesla italská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=131.1) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních - od začátečníků po zdatné profesionály - a je tak praktickým a obsažným průvodcem po různých technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1