Počet záznamů: 1
Jak vaříme u Matěje
Punčochář, Jan, 1979- - Autor
První vydání - 189 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-7244-499-1
Muchová, Renáta, - Fotograf
česká jídla
kuchařské receptySignatura B 61.421 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Jak vaříme u Matěje / Jan Punčochář ; fotografie Renáta Muchová Záhlaví-jméno Punčochář, Jan, 1979- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Šulc-Švarc, 2023 Fyz.popis 189 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-7244-499-1 Číslo nár. bibl. cnb003568252 Dal.odpovědnost Muchová, Renáta, 1993- (Fotograf)
Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=162.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani recepty na evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce. Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření. Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1