- Udržitelnost jako součást DNA
Počet záznamů: 1  

Udržitelnost jako součást DNA

  1. SYS1275431
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240722141424.2
    007
      
    ta
    008
      
    231017s2017----xr-a---f------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a y-y-
    072
    -7
    $a 628 $x Sanitární technika. Vodárenství. Odpadové hospodářství. Světelná technika $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (437.1/.3) $2 MRF
    080
      
    $a 005.591 $2 MRF
    080
      
    $a [330.567.2+338.3]:502.1 $2 MRF
    080
      
    $a 502.173:005.936.43 $2 MRF
    080
      
    $a 628.4.04-037 $2 MRF
    080
      
    $a (047.53) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pašmik, Jaroslav $4 aut
    245
    10
    $a Udržitelnost jako součást DNA / $c Jaroslav Pašmik, Jana Drábková
    246
    1-
    $a Rozhovor
    300
      
    $b Ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Rubrika: Rozhovor
    610
    27
    $a Vysoká škola ekonomická v Praze $7 kn20010709403 $2 czenas
    648
    -7
    $a 21. století $7 ch460559 $2 czenas
    650
    07
    $a textilní odpad $7 ph634641 $2 czenas
    650
    07
    $a ekodesign $7 ph191225 $2 czenas
    650
    07
    $a udržitelná spotřeba a výroba $7 ph200882 $2 czenas
    650
    07
    $a programy a projekty $z Česko $y 20.-21. století $7 ph255086 $2 czenas
    655
    -7
    $a rozhovory $7 fd133303 $2 czenas
    700
    1-
    $a Drábková, Jana $4 aut
    773
    0-
    $t Odpadové fórum $x 1212-7779 $d Praha : České ekologické manažerské centrum, 2017 $g Roč. 18, číslo 11 (2017), strana 8 a 9 $q 11 $9 2017
    910
      
    $a CBA001 $t rs $k anlplus
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.