Počet záznamů: 1  

Destilace - jak na to

  1. SYS1268768
    LBL
      
    01752nam-a2200469-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240529221957.0
    007
      
    ta
    008
      
    230831s2023----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003545697
    020
      
    $a 978-80-276-0743-3 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)1402155322
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 663.551.5 $2 MRF
    080
      
    $a 641.87:663.52 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hyde, Aaron $7 ola20231200680 $4 aut
    240
    10
    $a How to distill. $l Česky
    245
    10
    $a Destilace - jak na to : $b od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / $c Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová
    264
    -1
    $a V Praze : $b Slovart, $c 2023
    300
      
    $a 223 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027607433 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a pálenky $7 ph115966 $2 czenas
    650
    07
    $a palírenství $7 ph882352 $2 czenas
    650
    07
    $a výroba alkoholických nápojů $7 ph276448 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Březáková, Hana, $d 1961- $7 jn20001227651 $4 trl
    700
    1-
    $a Hálek, David, $d 1991- $7 xx0301698 $4 trl
    700
    1-
    $a Koubek, Jan $7 mzk2006355911 $4 trl
    700
    1-
    $a Pavlová, Zuzana, $d 1978- $7 xx0110953 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.