Počet záznamů: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
SYS 1267688 LBL 01964nam-a2200565-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231222223106.2 007 ta 008 231003s2023----xr-af--e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb003551032 020 $a 978-80-271-1342-2 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1408816872 040 $a BOA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 582.282.123.4 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a 663/664.098 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Shih, Rich $7 mzk20231203839 $4 aut 240 10
$a Koji alchemy. $l Česky 245 10
$a Kouzlo fermentace s plísní koji / $c Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Alferia, $c 2023 300 $a 333 stran, 16 stran obrazových příloh : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z angličtiny 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 520 3-
$a Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027113422 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 650 07
$a fermentované potraviny $7 ph861144 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 653 00
$a koji 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Umansky, Jeremy, $d 1983- $7 mzk20231203845 $4 aut 700 1-
$a Katz, Sandor Ellix, $d 1962- $7 xx0192312 $4 aui 700 1-
$a Roztočil, Tomáš $7 xx0267255 $4 trl 700 1-
$a Zrůstková, Petra $7 mzk20231203860 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1