Počet záznamů: 1
Food & beverage management
Zimáková, Blanka, 1956- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 - 140 s. ; 30 cm
ISBN 80-86578-43-7
společné stravování stravovací zařízení gastronomie management
učebnice vysokých školÚdaje o názvu Food & beverage management / Blanka Zimáková Variantní názvy Food and beverage management Záhlaví-jméno Zimáková, Blanka, 1956- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 Fyz.popis 140 s. ; 30 cm ISBN 80-86578-43-7 Číslo nár. bibl. cnb001500192 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 500 výt.. Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 Jazyková pozn. Český text Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 640.4/.5 , 641/642 , 005 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1