Počet záznamů: 1
Králičí maso v české kuchyni
SYS 1255818 LBL 00000cam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20231107142516.2 008 990103s1945----xr------------------cze-- 015 $a cnb000664830 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d ABA009 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 100 1-
$a Stelzerová, Milča $4 aut 245 10
$a Králičí maso v české kuchyni : $b úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / $c Milča Stelzerová 250 $a 2., rozšíř. vyd. 260 $a V Plzni : $b Theodor Mareš, $c 1945 $e (v Rokycanech : $f Jos. B. Zápotočný) 300 $a 16, [2] s. ; $c 8° 490 1-
$a Marešovy příručky ; $v sv. 12 650 07
$a králičí maso $7 ph451014 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 830 -0
$a Marešovy příručky 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1