Počet záznamů: 1  

Králičí maso v české kuchyni

  1. SYS1255818
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231107142516.2
    008
      
    990103s1945----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000664830
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d ABA009
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    100
    1-
    $a Stelzerová, Milča $4 aut
    245
    10
    $a Králičí maso v české kuchyni : $b úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / $c Milča Stelzerová
    250
      
    $a 2., rozšíř. vyd.
    260
      
    $a V Plzni : $b Theodor Mareš, $c 1945 $e (v Rokycanech : $f Jos. B. Zápotočný)
    300
      
    $a 16, [2] s. ; $c
    490
    1-
    $a Marešovy příručky ; $v sv. 12
    650
    07
    $a králičí maso $7 ph451014 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Marešovy příručky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.