Počet záznamů: 1  

Chuť Vietnamu

  1. SYS1250819
    LBL
      
    01241nam-a2200373-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231115012708.9
    007
      
    ta
    008
      
    230831t20232023xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003545701
    020
      
    $a 978-80-276-0612-2 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1402155355
    040
      
    $a OLA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56(=612.91) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Luu, Uyen $7 mzk2014837473 $4 aut
    245
    10
    $a Chuť Vietnamu : $b udělejte si doma jednoduché vietnamské jídlo / $c Uyen Luu
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Slovart, $c [2023]
    264
    -4
    $c ©2023
    300
      
    $a 223 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Udělejte si doma jednoduché vietnamské jídlo! Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření - od rychlých polévek po pokrmy sdílené členy rodiny z jedné mísy a zázraky z jednoho hrnce. V knize jsou jídla i na víkendy a svátky, kdy máte o něco více času na vaření. Říká se tomu jídlo pro zábavu. Pokrmy můžete upravovat podle toho, jaké suroviny máte po ruce, a pokud něco neseženete, nahradíte to, recepty slouží jako kostra z přísad a postupů. Přizpůsobujte recepty, spotřebovávejte všechno beze zbytků a vystačte si s tím, co máte. Snadno poznáte, jak lze dát jídlu pravou vietnamskou chuť. Čeká vás třeba tofu s rajčaty a výhonkovou brokolicí v rybí omáčce, houby a topinambury prudce opékané v pánvi, horká a ohnivá zelenina s ančovičkami, kuřecí salát s cukrovým hráškem, vietnamským koriandrem a šalotkami nebo čerstvé závitky se salátem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027606122 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a vietnamská jídla $7 ph482807 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $7 jn19981000956 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.