Počet záznamů: 1  

Příjem, třetí patro, aneb, Pět let s Pirisem

  1. SYS1244004
    LBL
      
    01889nam-a2200445-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230719072251.6
    007
      
    ta
    008
      
    230623t20232023xr-a---g------000-jdcze--
    020
      
    $a 978-80-11-03050-6 $q (brožováno) $z 978-80-11-01620-3
    040
      
    $a ABG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 821.162.3-3 $x Česká próza $2 Konspekt $9 25
    080
      
    $a 821.162.3-32 $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-321.5) $2 MRF
    100
    1-
    $a Macas, Bronislav, $d 1954- $7 xx0303761 $4 aut
    245
    10
    $a Příjem, třetí patro, aneb, Pět let s Pirisem : $b historie a příběhy jedné studentské společnosti... / $c napsal Bronislav Macas ; ilustroval Also
    246
    30
    $a Pět let s Pirisem
    250
      
    $a První vydání čtvrtého dílu
    264
    -1
    $a Kámen : $b Ing. Jaromír Ptáčník, $c [2023]
    264
    -4
    $c ©2023
    300
      
    $a 190 stran : $b barevné ilustrace ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Pro otrlé
    500
      
    $a Na zádní obálce uvedeno chybné ISBN, správné v tiráži
    500
      
    $a Nad názvem: České pirisové učení technické v Praze, Fakulta stavební
    500
      
    $a Na obálce nad názvem: 4. díl
    520
    2-
    $a Čtvrtý díl autentických vzpomínek na pražský studentský život v 70. a 80. letech. $b Obsahem čtvrtého dílu této reedice samozdatových studentských pamětí je vojenské soustředění, které studenti ČVUT absolvovali jako závěr vysokoškolské vojenské přípravy.
    655
    -7
    $a české příběhy $7 fd133973 $2 czenas
    655
    -7
    $a humoristické příběhy $7 fd132430 $2 czenas
    700
    1-
    $a Hobst, Vladimír $4 ill
    830
    -0
    $a Pro otrlé
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.