Počet záznamů: 1
Uchovávání úrody
Druhé vydání - 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
ISBN 978-80-907955-6-3
Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ;
domácnost konzervování potravin
skladování potravin
příručkySignatura C 414.381 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle Údaje o vydání Druhé vydání Nakladatel Brno : Permakultura (CS), 2023 Fyz.popis 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm ISBN 978-80-907955-6-3 Číslo nár. bibl. cnb003523010 Edice Klíč k soběstačnosti ; 11 Předmět.hesla skladování potravin Předmět.hesla domácnost * konzervování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 64 , 641.4 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1