Počet záznamů: 1  

U jednoho stolu

  1. SYS1235592
    LBL
      
    01052nam-a2200337-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240523210613.9
    007
      
    ta
    008
      
    230526s2023----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003520796
    020
      
    $a 978-80-88406-55-6 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1389728811
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.5-021.146.4 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    245
    00
    $a U jednoho stolu : $b s masem - i bez masa
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b CNC Books, $c 2023
    300
      
    $a 151 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli.Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyně a hlavně respektují různé chutě. Najdete zde recepty na polévky, těstoviny, saláty, pečená jídla, risotta a mnoho dalšího. Každý recept je doprovázen návodem, jak ingredience rozdělit a jak jídlo správně připravit. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788088406556 $2 NKP
    650
    07
    $a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas
    650
    07
    $a bezmasá jídla $7 ph139037 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.