Počet záznamů: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. SYS1231588
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230515072138.3
    007
      
    ta
    008
      
    230502s1947----xr-a---e------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a 641.4:634.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a 641.48 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Benešová, Milada $7 jk01011667 $4 aut
    245
    10
    $a Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny / $c Milada Benešová ; s užitím nejnovějších zkušeností upravila M. Kašparová
    250
      
    $a Třinácté vydání, nově přehlédnuté
    264
    -1
    $a V Praze : $b Zemědělské knihkupectví A. Neubert, $c 1947
    300
      
    $a 311 stran : $b ilustrace ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a "Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandysování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, nakládání, zužitkování a sušení zelenin, bylin, hub i jiných plodin zahradních i polních."
    650
    07
    $a nakládání potravin $7 ph919702 $2 czenas
    650
    07
    $a konzervování ovoce $7 ph121831 $2 czenas
    650
    07
    $a konzervování zeleniny $7 ph121833 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kašparová, Mařka $7 jx20091208011 $4 adp
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.