Počet záznamů: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
Kašpárek, Theodor, 1864-1930 - Autor
Praha : J. Otto, 1921 - 16 s. ; 8°
Lidové rozpravy lékařské ;
kvalita potravin
pojednáníÚdaje o názvu Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek Záhlaví-jméno Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor) Vyd.údaje Praha : J. Otto, 1921 Fyz.popis 16 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb001105498 Edice Lidové rozpravy lékařské Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie Předmět.hesla kvalita potravin Forma, žánr pojednání Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 , (049) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1