Počet záznamů: 1  

Stimulating the development of less Co-2 intensive technologies as a response to the possibility of future global warming

  1. SYS1226764
    LBL
      
    01844nam^a22005054i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411202928.0
    008
      
    190405s1992----xr-df--f------000-0-eng-d
    015
      
    $a cnb001122127
    040
      
    $a ABA007 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a eng $b cze $b eng
    072
    -7
    $a 502 $x Životní prostředí a jeho ochrana $2 Konspekt $9 2
    080
      
    $a 502.174 $2 MRF
    080
      
    $a 628.51/.53 $2 MRF
    080
      
    $a 62:001.892 $2 MRF
    080
      
    $a 33 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Parry, Ian W. H. $4 aut
    245
    10
    $a Stimulating the development of less Co-2 intensive technologies as a response to the possibility of future global warming / $c Ian W. H. Parry.
    264
    -1
    $a Praha : $b CERGE-EI, Center of Excellence, $c 1992.
    300
      
    $a 18 stran, 4 nečíslované strany obrazových příloh : $b grafy.
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    0-
    $a Working paper series ; $v no. 38
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy.
    546
      
    $a Abstrakt v angličtině a češtině
    650
    07
    $a environmentálně vhodné technologie $7 ph135494 $2 czenas
    650
    07
    $a snižování emisí $7 ph135526 $2 czenas
    650
    07
    $a technologický rozvoj $7 ph306815 $2 czenas
    650
    07
    $a ekonomické aspekty $7 ph137591 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    710
    2-
    $a CERGE-EI $7 ko2007402440
    856
    41
    $u https://kramerius.lib.cas.cz/view/uuid:a18b1c68-9e31-48e9-bd86-011265d7c3b8 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.