Počet záznamů: 1  

Konservování ovoce a zelenin

  1. SYS1223726
    LBL
      
    01328nam^a2200349^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411201431.6
    007
      
    ta
    008
      
    011204s1895----xr-a---e-f----000---cze--
    015
      
    $a cnb001057833
    020
      
    $q (Brož.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.4:634.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a 641.4 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Fulín, Martin, $d 1853-1926 $7 jk01032168 $4 aut
    245
    10
    $a Konservování ovoce a zelenin : $b jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / $c časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín
    260
      
    $a V Praze : $b A. Reinwart, $c 1895 $f (Tiskem Edv. Beauforta)
    300
      
    $a 24 s. : $b il. ; $c 19 cm
    650
    07
    $a konzervování ovoce $7 ph121831 $2 czenas
    650
    07
    $a konzervování zeleniny $7 ph121833 $2 czenas
    650
    07
    $a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:b389edb3-0e98-4674-8ba2-e8a44f8a2bb6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.