Počet záznamů: 1
Konservování ovoce a zelenin
SYS 1223726 LBL 01328nam^a2200349^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20230411201431.6 007 ta 008 011204s1895----xr-a---e-f----000---cze-- 015 $a cnb001057833 020 $q (Brož.) 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.4:634.1/.8 $2 MRF 080 $a 641.4:635.1/.8 $2 MRF 080 $a 641.4 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Fulín, Martin, $d 1853-1926 $7 jk01032168 $4 aut 245 10
$a Konservování ovoce a zelenin : $b jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / $c časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín 260 $a V Praze : $b A. Reinwart, $c 1895 $f (Tiskem Edv. Beauforta) 300 $a 24 s. : $b il. ; $c 19 cm 650 07
$a konzervování ovoce $7 ph121831 $2 czenas 650 07
$a konzervování zeleniny $7 ph121833 $2 czenas 650 07
$a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 856 41
$u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:b389edb3-0e98-4674-8ba2-e8a44f8a2bb6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1