Počet záznamů: 1  

Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin

  1. SYS1223722
    LBL
      
    01419nam^a2200385^i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411201430.7
    007
      
    ta
    008
      
    010705s1903----xr-----e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000347323
    020
      
    $q (Brožováno)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c OSA001 $d ABA001 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.4 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Štěpánová, Vlasta M. $4 aut
    245
    10
    $a Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin / $c na základě nejlepších pramenů a na základě vlastních zkušeností sestavila Vlasta M. Štěpánová
    246
    30
    $a Praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin
    264
    -1
    $a V Praze : $b Rudolf Storch, $c [1903?]
    300
      
    $a 171 stran ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    650
    07
    $a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:b3acdb01-2011-4556-8f69-399f5c9b48c6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.