Počet záznamů: 1  

Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni

  1. SYS1223448
    LBL
      
    01254cam^a2200265^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411201246.9
    008
      
    001104s1907----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000345592
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001 $d ABA009
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641 $2 MRF
    100
    1-
    $a Soukup, Václav $7 jk01120568 $4 aut
    245
    10
    $a Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : $b přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / $c Václav Soukup
    250
      
    $a 2. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Hejda a Tuček, $c [1907]
    300
      
    $a 227 s. ; $c
    500
      
    $a S 500 předpisy
    650
    07
    $a kuchařské recepty $7 ph939289 $2 agroterm
    650
    04
    $a výživa člověka
    650
    04
    $a zelenina
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:d9e08848-4919-41f3-8564-8c729fc4ae4c $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.