Počet záznamů: 1
Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
SYS 1223448 LBL 01254cam^a2200265^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20230411201246.9 008 001104s1907----xr------------------cze-- 015 $a cnb000345592 040 $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001 $d ABA009 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641 $2 MRF 100 1-
$a Soukup, Václav $7 jk01120568 $4 aut 245 10
$a Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : $b přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / $c Václav Soukup 250 $a 2. vyd. 260 $a Praha : $b Hejda a Tuček, $c [1907] 300 $a 227 s. ; $c 8° 500 $a S 500 předpisy 650 07
$a kuchařské recepty $7 ph939289 $2 agroterm 650 04
$a výživa člověka 650 04
$a zelenina 856 41
$u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:d9e08848-4919-41f3-8564-8c729fc4ae4c $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1