Počet záznamů: 1  

Úprava zajíce v kuchyni

  1. Úprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno. -- V Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903. -- V Praze : "Politika". -- ISBN : (Vázáno).
    kuchařství * zajíci * králíci * zaječí maso * králičí maso * zvěřina * kuchařské recepty
    641/642. 639.112. 636.92. 637.55'712. 637.5'692. 637.55. (083.12)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.