Počet záznamů: 1  

Úprava zajíce v kuchyni

  1. SYS1223239
    LBL
      
    02804cam^a22005417i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222111241.1
    007
      
    ta
    008
      
    000221s1903----xr------------000---cze--
    015
      
    $a cnb000574641
    020
      
    $q (Vázáno)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c PNA001 $d ABA001 $d CBD007 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 639.112 $2 MRF
    080
      
    $a 636.92 $2 MRF
    080
      
    $a 637.55'712 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5'692 $2 MRF
    080
      
    $a 637.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Jedličková, Božena $4 aut $4 adp
    245
    10
    $a Úprava zajíce v kuchyni : $b návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    246
    30
    $a Návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího
    246
    30
    $a 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková
    246
    30
    $a Dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    264
    -1
    $a V Praze : $b knihkupectví A. Reinwart, $c 1903
    264
    -3
    $a V Praze : $b "Politika"
    300
      
    $a 45 stran ; $c 18 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    501
      
    $a Přívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz
    505
    20
    $t Úprava masa králičího
    520
    3-
    $a "... Připojené pojednání, které sestavila jsem dle nejlepších knih kuchařských a doplnila svými vlastními zkušenostmi, má za účel obeznámiti naše hospodyňky a kuchařky, jak si při úpravě této zvěřiny počínati mají, aby na stůl předložiti mohly nejen jídla chutná a výživná, ale i levně a úsporně využitkovati mohly všech součástí masa zaječího i králičího ..."--Úvod $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000574641 $2 NKP
    650
    07
    $a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas
    650
    07
    $a zajíci $7 ph116735 $2 czenas
    650
    07
    $a králíci $7 ph121990 $2 czenas
    650
    07
    $a zaječí maso $7 ph628000 $2 czenas
    650
    07
    $a králičí maso $7 ph451014 $2 czenas
    650
    07
    $a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    856
    41
    $u https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:f925a561-5b32-48d7-a9ef-59bc5f575bd7 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.