Počet záznamů: 1  

Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým

  1. SYS1217722
    LBL
      
    01037nam^a2200313^i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230413075834.3
    007
      
    ta
    008
      
    061026s1885----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001695098
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 664.1 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Malík, Bernard $7 jo2010561369 $4 aut
    245
    10
    $a Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým / $c napsal Bernard Malík
    264
    -1
    $a V Praze : $b Nákladem Frt. Borového, $c 1885
    264
    -3
    $b (Alois Lauermann dříve Militký a Novák
    300
      
    $a 138 s. : $b il. ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    650
    07
    $a cukrovarnická technologie $7 ph360305 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u https://ndk.cz/view/uuid:78f6aa20-1a9a-11dd-9037-000d606f5dc6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.