Počet záznamů: 1
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
SYS 1217722 LBL 01037nam^a2200313^i^4500 003 CZ-CbJVK 005 20230413075834.3 007 ta 008 061026s1885----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb001695098 040 $a ABA001 $b cze $e rda 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 664.1 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Malík, Bernard $7 jo2010561369 $4 aut 245 10
$a Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým / $c napsal Bernard Malík 264 -1
$a V Praze : $b Nákladem Frt. Borového, $c 1885 264 -3
$b (Alois Lauermann dříve Militký a Novák 300 $a 138 s. : $b il. ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 650 07
$a cukrovarnická technologie $7 ph360305 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 856 41
$u https://ndk.cz/view/uuid:78f6aa20-1a9a-11dd-9037-000d606f5dc6 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1