Počet záznamů: 1  

Sbírka nejnovějších receptů z oboru vinařství, octářství, pivovarství a j


  1.  V. K., činný 19. století - Autor
    V Praze : A. Hynek, [1880] - 152 s. ; 19 cm
     potravinářská technologie  chemická technologie
     příručky
    Sbírka nejnovějších receptů z oboru vinařství, octářství, pivovarství a j
    Údaje o názvuSbírka nejnovějších receptů z oboru vinařství, octářství, pivovarství a j. : obsahuje přes 350 nových receptů, jak snadno a lacino lze vyráběti víno, likéry, piva, lisované droždí, mýdla, voňavky a mnohé jiné užitečné a potřebné věci / vzdělal V.K.
    Záhlaví-jméno V. K., činný 19. století (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : A. Hynek, [1880] (V Slaném : J. Rokyta)
    Fyz.popis152 s. ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001728062
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyÚdaj o vročení z bibliografického katalogu 19. stol.
    Předmět.hesla potravinářská technologie * chemická technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    66 - Chemický průmysl. Chemická technologie
    MDT 663/664 , 66 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Sbírka nejnovějších receptů z oboru vinařství, octářství, pivovarství a j
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.