Počet záznamů: 1
Co hrdlo ráčj, neb 500 rozličných pokrmů, pochoutek, rosolů, zawařenin, naloženin etc
Slavomilská, J - Autor
Brno : J.G. Trassler, 1831 - 217 s.
jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Co hrdlo ráčj, neb 500 rozličných pokrmů, pochoutek, rosolů, zawařenin, naloženin etc / negnowěgssi brněnská knjžka kuchařská, kterouž sepsala J. Slawomilská Záhlaví-jméno Slavomilská, J (Autor) Vyd.údaje Brno : J.G. Trassler, 1831 Fyz.popis 217 s. Číslo nár. bibl. cnb002181481 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1