Počet záznamů: 1  

Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě

  1. SYS1206114
    LBL
      
    01164cam^a2200289^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230411143703.3
    008
      
    001102s1908----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000345580
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001 $d ABA009
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641 $2 MRF
    100
    1-
    $a Soukup, Václav $7 jk01120568 $4 aut
    245
    10
    $a Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : $b z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / $c Naps. Václav Soukup
    260
      
    $a Praha : $b Hejda a Tuček, $c 1908
    300
      
    $a 34, 1 s. ; $c
    500
      
    $a S připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového
    650
    04
    $a chřest
    650
    07
    $a kuchařské recepty $7 ph939289 $2 agroterm
    650
    04
    $a jídla
    650
    04
    $a pěstování
    700
    1-
    $a Nový, Josef $4 aut
    856
    41
    $u https://www.digitalniknihovna.cz/mzk/view/uuid:f0d91510-8011-11eb-93ce-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.