Počet záznamů: 1
Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě
SYS 1206114 LBL 01164cam^a2200289^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20230411143703.3 008 001102s1908----xr------------------cze-- 015 $a cnb000345580 040 $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001 $d ABA009 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641 $2 MRF 100 1-
$a Soukup, Václav $7 jk01120568 $4 aut 245 10
$a Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : $b z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / $c Naps. Václav Soukup 260 $a Praha : $b Hejda a Tuček, $c 1908 300 $a 34, 1 s. ; $c 8° 500 $a S připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového 650 04
$a chřest 650 07
$a kuchařské recepty $7 ph939289 $2 agroterm 650 04
$a jídla 650 04
$a pěstování 700 1-
$a Nový, Josef $4 aut 856 41
$u https://www.digitalniknihovna.cz/mzk/view/uuid:f0d91510-8011-11eb-93ce-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument $3 Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1