Počet záznamů: 1
Kuchařka ze zájezdního hostince
Jiskra, Martin - Autor
1. vydání - 257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-88465-05-8
česká jídla
kuchařské receptySignatura B 60.621 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Kuchařka ze zájezdního hostince / Martin Jiskra Obálkový název Recepty ze zájezdního hostince Záhlaví-jméno Jiskra, Martin (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Praha : Došel karamel, s.r.o., 2022 Fyz.popis 257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-88465-05-8 Číslo nár. bibl. cnb003475147 Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=162.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou. Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1