Počet záznamů: 1
Irská kuchyně
1. české vydání - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 80-7209-175-1
Bouzková, Šimona - Překladatel
irská jídla
kuchařské receptyZáhlaví-název Step by step Irish cooking. Česky Údaje o názvu Irská kuchyně Údaje o vydání 1. české vydání Nakladatel [Praha] : Slovart, [1999] Copyright ©1999 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 80-7209-175-1 Číslo nár. bibl. cnb000966363 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Přeloženo z angličtiny. Překlad Šimona Bouzková. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Bouzková, Šimona (Překladatel)
Předmět.hesla irská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(417) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Irská kuchyně je poměrně prostá, nepoužívá exotické suroviny, vaří se z toho, co zem dá. Hlavní potravinou jsou brambory a používají se všude, do chleba i koláčů, k snídani i k večeři. Často se také připravuje drůbež, hovězí a především jehněčí maso. Irsko je známé svými dušenými pokrmy, jako je dušené jehněčí nebo hovězí na pivě. V této kuchařce najdete průřez těmi nejlepšími jídly a tradičními pokrmy irského venkova. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1