Počet záznamů: 1  

Vznešenost lovu a kuchařského umění


  1.  Dvořáček, Zdeněk - Autor
    1. vyd. - Praha : Triumf, 1991 - 82 s. : il.
    ISBN 80-901104-1-X :
     zvěřinová jídla  dějiny myslivosti
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 273.853
    Umístění
    Vznešenost lovu a kuchařského umění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 273.853   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVznešenost lovu a kuchařského umění / Zdeněk Dvořáček a kolektiv
    Záhlaví-jméno Dvořáček, Zdeněk (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Triumf, 1991
    Fyz.popis82 s. : il.
    ISBN80-901104-1-X : Kč 24,00
    Číslo nár. bibl.cnb000065251
    Předmět.hesla zvěřinová jídla * dějiny myslivosti
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 639.1 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Vznešenost lovu a kuchařského umění
    Myslivecká kuchařka. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.