Počet záznamů: 1
Divočák
Axell, Mikael, 1979- - Autor
České vydání první - 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7541-323-9
Ernsth, Frida, - Autor Wettainen, Stefan, - Fotograf Kavinová, Alice - Překladatel
zvěřinová jídla černá zvěř
kuchařské receptySignatura B 60.500 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Sauen. Česky Údaje o názvu Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen Část názvu Recepty z kančího masa Záhlaví-jméno Axell, Mikael, 1979- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 Fyz.popis 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7541-323-9 Číslo nár. bibl. cnb003475082 Poznámky Přeloženo z němčiny. Překlad Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Ernsth, Frida, 1981- (Autor)
Wettainen, Stefan, 1968- (Fotograf)
Kavinová, Alice (Překladatel)
Předmět.hesla zvěřinová jídla * černá zvěř Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , 639.111.1 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyNačítání…
Počet záznamů: 1