Počet záznamů: 1
Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb
- C 409.847
Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb / A. Honzlová, H. Čurdová, L. Schebestová, J. Příborský, M. Šandová, A. Stará, J. Velíšek. -- 1. vydání. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022. -- (Edice metodik ; 197. Technologická řada). -- ISBN : 978-80-7514-154-5 (brožováno).
Čurdová, Helena. Schebestová, Lenka. Příborský, Josef, 1981-. Šandová, M., 1979-. Stará, Alžběta, 1982-. Velíšek, Josef, 1980-
rybí maso * potravinářské výrobky * sladkovodní ryby * certifikované metodiky
637.56. 663/664. 597.2/.5(28). (083.744)
Počet záznamů: 1